Παναθηναϊκός: Πρόταση από το εξωτερικό για Σανκαρέ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επισπεύσει τις αποχωρήσεις των Γιουνούς Σανκαρέ, Γιασίν Αγιούμπ και Χουάν Περέα.

Παναθηναϊκός: Πρόταση από το εξωτερικό για Σανκαρέ

Εκτός από τις μεταγραφές που θα πραγματοποιηθούν, στον Παναθηναϊκό προχωρούν με σταθερά βήματα και τις υποθέσεις των αποχωρήσεων των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στους Γιουνούς Σανκαρέ, Γιασίν Αγιούμπ και Χουάν Περέα.

Για τον Σανκαρέ υπάρχει ήδη πρόταση ομάδας του εξωτερικού κι απ’ τη στιγμή που ο Σενεγαλέζος μέσος δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πλάνων του Γιοβάνοβιτς, εξετάζει πολύ πιο σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Υπάρχουν πλέον διαπραγματεύσεις, το όλο θέμα προχωράει σταθερά και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις γύρω από την αποχώρηση του 32χρονου χαφ.

Για τον Αγιούμπ υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον της αιγυπτιακής Ζάμαλεκ κι ακόμη μίας ομάδας απ’ την Τουρκία, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να πιέζουν για να βρεθεί λύση όσον αφορά την αποδέσμευσή του, προκειμένου να γλιτώσουν ένα μεγάλο μέρος από το συμβόλαιό του που έχει διάρκεια έως το 2023.

Τέλος, όσον αφορά στον Περέα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον ΠΑΣ Γιάννινα και στον Παναθηναϊκό είναι θετικοί να τον παραχωρήσουν ως ελεύθερο τις επόμενες ημέρες, κρατώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης 35%.