Ποια ενδεκάδα θα έβαζε ο Μαρτίνς με την Γαλατασαράι ενόψει προκριματικών

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοίμαζε εκπλήξεις ενόψει του φιλικού με την Γαλατασαράι, που τελικά δεν θα γίνει ποτέ. Έχουν ενδιαφέρον οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού.

Ποια ενδεκάδα θα έβαζε ο Μαρτίνς με την Γαλατασαράι ενόψει προκριματικών

Η ματαίωση του φιλικού με την Γαλατασαράι τίναξε στον αέρα τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήθελε διακαώς το συγκεκριμένο παιχνίδι για να δει τους ποδοσφαιριστές του απέναντι σε μία ομάδα, η οποία θα έκανε με τη σειρά της τη δική της πρόβα τζενεράλε ενόψει των προκριματικών που έχουν με την Αϊντχόφεν.

Προτού γίνουν όλα αυτά τα σκηνικά με την αποστολή της Γαλατά στο «Ελ. Βενιζέλος» και της απαγόρευσης εισόδου της στην χώρα λόγω της άρνησής της να υποβληθούν τα μέλη της σε rapid test, ο Μαρτίνς δούλευε πυρετωδώς στον Ρέντη για να προετοιμάσει την ομάδα του.

Και την προετοίμαζε σαν να ήταν επίσημο παιχνίδι κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε ποιους παίκτες προετοίμαζε ο Πορτογάλος τεχνικός για την αναμέτρηση με την Γαλατασαράι. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι σκόπευε να δώσει φανέλα βασικού στον Ραντζέλοβιτς και όχι στον Βαλμπουενά. Υπήρχε, όμως, λόγος που θα έβαζε στην ενδεκάδα τον Σέρβο. Έχει ένα προσωπικό θέμα ο Γάλλος και για αυτό το λόγο ο Ραντζέλοβιτς θα ξεκινούσε απέναντι στους Τούρκους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έπαιζε και στον προκριματικό. Ο Βαλμπουενά προοριζόταν για βασικός μαζί με τον Μασούρα.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι έδειχνε μία προτίμηση στον Ανδρούτσο αντί του Λαλά και στο ότι στην τριάδα στα χαφ θα ήταν οι Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης και όχι ο Κουντέ.

Με λίγα λόγια κόντρα στην Γαλατά θα βλέπαμε σε σχηματισμό 4-3-3 τους Κρίστινσον ή Τζολάκη (δεν το διευκρίνισε), Ανδρούτσο, Σεμέδο, Σωκράτη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.