ΑΕΚ: Φουλ για Χατζισαφί!

Η ΑΕΚ θέλει να ξαναφέρει στην Ελλάδα τον διεθνή Ιρανό (πρώην παίκτη των Πανιωνίου κι Ολυμπιακού) Εχσάν Χατζισαφί για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας της

ΑΕΚ: Φουλ για Χατζισαφί!

Σε μια περίπτωση ποδοσφαιριστή γνώστη της Ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας φαίνεται ότι καταλήγει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής.

Στον Εχσάν Χατζισαφί με τον οποίο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται άμεσα να είναι στη χώρα μας για την τρίτη του θητεία σε ισάριθμες ομάδες αφού είχαν προηγηθεί εκείνες με τον Πανιώνιο (δεύτερο εξάμηνο του 2017) και Ολυμπιακό (πρώτο του 2018).

Έκτοτε αγωνίζεται στα πάτρια ο διεθνής (115 συμμετοχές) Ιρανός, καθώς αρχικά φόρεσε τη φανέλα της Τράκτορ Σαζί και στην συνέχεια στην Σεπαχάν, όπου αγωνίζεται από τον περασμένο Μάρτιο.

Για τον 31χρονο παίκτη συγκέντρωσε πληροφορίες ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για να δώσει την έγκριση του.

Σίγουρα η παρουσία του Καρίμ Ανσαριφάρντ έπαιξε το ρόλο της...

Ο παίκτης ήταν θετικός στην επιστροφή του στην Ελλάδα και μένει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με την ομάδα του (έχει συμβόλαιο ως το 2022, αλλά με ρήτρα αποχώρησης για Ευρωπαϊκή ομάδα) για να έρθει να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει.

Πέρσι σε 27 ματς είχε 3 γκολ και 4 ασίστ.