Επίσημο: Ο Κορνέλιους στον Παναιτωλικό (vid)

Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα ο Ντέρεκ Κορνέλιους. Ο Καναδός αμυντικός υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου.

Επίσημο: Ο Κορνέλιους στον Παναιτωλικό (vid)

Ο Παναιτωλικός το βράδυ της Δευτέρας (12/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Καναδού κεντρικού αμυντικού Ντέρεκ Κορνέλιους, ο οποίος έπαιζε στο Βανκούβερ.

«Ο διεθνής Καναδός Ντέρεκ Κορνέλιους (Derek Cornelius) υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, διάρκειας ενάμιση χρόνου. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός παραχωρήθηκε με δανεισμό από την Vancouver Whitecaps, με δικαίωμα αγοράς του από την ομάδα μας στη λήξη του δανεισμού», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Ο Αλεξ Σούστερ, αθλητικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας του Βανκούβερ αναφέρθηκε στην παραχώρηση του Καναδού κεντρικού αμυντικού στον Παναιτωλικό.

«Είναι πολύ σημαντικό για τον Ντέρεκ να συνεχίσει να βελτιώνεται και μαζί με τους εκπροσώπους του εργαστήκαμε ώστε να βρούμε την καλύτερη λύση για εκείνον. Πρόκειται για μία μεγάλη ευκαιρία για εκείνον, ώστε να δοκιμαστεί σε μία ανταγωνιστική λίγκα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλεξ Σούστερ, αθλητικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας για την παραχώρηση του Ντέρερκ Κορνέλιους στον Παναιτωλικό με τη μορφή δανεισμού για 1,5 χρόνο.