Οι Γερμανοί και η ευκαιρία που ψάχνει ο Σισέ

Τα σενάρια εντείνονται από το εξωτερικό για τον Σενεγαλέζο στόπερ, ο οποίος όμως έχει άλλες βλέψεις για την ερχόμενη σεζόν.

Οι Γερμανοί και η ευκαιρία που ψάχνει ο Σισέ

Από τη Γερμανία ηχούν και πάλι οι σειρήνες για τον Παπέ Σισέ. Έναν στόπερ που ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και έχει δείξει ξεκάθαρα ότι πάνω του θέλει να χτίσει την άμυνα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός φέρεται να βρίσκεται στο… στόχαστρο της Μάιντς, όμως ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως για να τον παραχωρήσει θέλει ένα ποσό πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Σισέ εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια. Ο καθένας πλέον μπορεί να καταλάβει πως ο νεαρός στόπερ παρακολουθείται στενά από γερμανικούς συλλόγους. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο και μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή ποντάρει στον Σισέ, ενώ και ο ίδιος δεν «ψήνεται» να φύγει από την ομάδα. Έχει κλείσει τα αφτιά του σε όλα όσα ακούγονται και το μοναδικό πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει μία καλή σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Σαφώς και αυτά αλλάζουν με μία καλή πρόταση, όμως, ο Σισέ δεν σκέφτεται να φύγει και δεν «ψάχνεται» να φύγει από τον Ολυμπιακό. Άλλωστε αυτή τη στιγμή και με τους στόπερ που έχει στη διάθεση του ο Μαρτίνς ο μοναδικός που θα του δημιουργούσε πρόβλημα με τα φυγή του είναι ο Σισέ. Ο Πορτογάλος «καίγεται» για κεντρικό αμυντικό έχοντας ως δεδομένο πως ο Σενεγαλέζος θα μείνει στην ομάδα. Σε περίπτωση αποχώρησης του ο Σισέ τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα για τον προπονητή.

Λένε πως «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά», αλλά αυτή τη στιγμή Σισέ και ο Ολυμπιακός δεν σκέφτονται τη μεταγραφή. Βεβαίως, αν οι Γερμανοί επιμείνουν και αν επανέλθουν με προτάσεις συμφέρουσες για τις δύο πλευρές κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί.