Προς Γουέστ Χαμ ο Αλφόνς Αρεολά που είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται η Γουέστ Χαμ για τον Αλφόνς Αρεολά, ο οποίος είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό.

Προς Γουέστ Χαμ ο Αλφόνς Αρεολά που είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό

Όταν το όνομα του Αλφόνς Αρεολά είχε ακουστεί για πρώτη φορά για τον Ολυμπιακό, αποτελούσε εξ αρχής μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση λόγω του πολύ υψηλού συμβολαίου του (4 εκ. Ευρώ ετησίως) συν το υψηλό «ενοίκιο» που ζητούσε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Πειραιώτες μέσω του Ιταλού μεγαλοατζέντη Μίνο Ραϊόλα πήγαν όμως να κάνουν το κόλπο γκρόσο, αλλά οι Παριζιάνοι συνεχώς ζητούσαν χρόνο και έδειχναν να μην δέχονται να καλύψουν το μισό συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα να στραφούν στη λύση του Τόμας Βάτσλικ. Είχαν βέβαια σταντ μπάι και τον Μάρκο Μπιζότ της Άλκμααρ.

Ο Αρεολά πάντως δεν πρόκειται να κάτσει στο Παρίσι. Ήδη συζητάει το ενδεχόμενο να μετακομίσει ξανά δανεικός στο Λονδίνο. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Φούλαμ και τώρα ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την βρετανική πρωτεύουσα, ώστε να φορέσει τη φανέλα της Γουέστ Χαμ.

Οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο Αρεολά θα μεταβεί στο Λονδίνο έως το τέλος της εβδομάδας για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στα «σφυριά». Μάλιστα, η Γουέστ Χαμ σκοπεύει να καλύψει ένα πολύ μεγάλο μέος του συμβολαίου του, κάτι που επιθυμούσε εξ αρχής η Παρί Σεν Ζερμέν.