«Πρόταση του Ολυμπιακού για δανεισμό του Λόπες»

Ιστοσελίδα της Σεβίλλης αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα της Ανδαλουσίας για δανεισμό του Ρόνι Λόπες.

«Πρόταση του Ολυμπιακού για δανεισμό του Λόπες»

Πολύ μεγάλη προσπάθεια κάνει ο Ολυμπιακός προκειμένου να αποκτήσει τον Ρόνι Λόπες από τη Σεβίλλη. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Ανδαλουσίας, αλλά δεν πρόκειται για καθόλου απλή περίπτωση και η "μάχη" είναι μεγάλη.

Σιγά-σιγά, πάντως και οι Ισπανοί αρχίζουν να γράφουν για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Μέχρι τώρα οι Ίβηρες δεν έκαναν καμία αναφορά στο όνομα των πρωταθλητών Ελλάδας κάτι που γίνεται πλέον. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "La Colina de Nervion" ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη δύο προτάσεις στη Σεβίλλη για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Την πρώτη πρόταση την απέρριψε ο αθλητικός διευθυντής, ο Μόντσι. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο επανήλθαν με νέα και πιο βελτιωμένη πρόταση. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός έχει κάνει προσφορά για δανεισμό του ποδοσφαιριστή από τη Σεβίλλη και στη συμφωνία των δύο ομάδων να μπει οψιόν αγοράς ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Η δεύτερη πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός συζητιέται σοβαρά από την ομάδα της Ανδαλουσίας. Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει: «Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει τον Ρόνι Λόπες και ο Ολυμπιακός θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αποκτήσει τον εξτρέμ της Σεβίλλης», γράφουν οι Ισπανοί για το θέμα του Ρόνι Λόπες και το σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.