Με Ομάρ στην Ελλάδα η Γαλατασαράι (pic, vid)

Κανονικά στην αποστολή της Γαλατασαράι μετέχει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος θα δώσει το παρών στο φιλικό της Τρίτης με τον Ολυμπιακό.

Με Ομάρ στην Ελλάδα η Γαλατασαράι (pic, vid)

Την Τρίτη το βράδυ (21:15) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γαλατασαράι στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον πρώτο αγώνα του β' προκριματικού γύρου. Και για τους Πειραιώτες και για τους Τούρκους πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Ο Φατίχ Τερίμ, άλλωστε σε δηλώσεις του έχει τονίσει ότι αυτό το ματς είναι το σημαντικότερο που δίνει η ομάδα του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Πάντως εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι αυτό το ματς έχει ξεχωριστή σημασία και γι' ακόμα έναν λόγο.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της τουρκικής ομάδας που θα βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο. Ο Νορβηγός μπακ δεν θα παίξει στην αναμέτρηση της Τρίτης, αλλά θα είναι κανονικά στο "Γ. Καραϊσκάκης". Άλλωστε με αφορμή τον Ομάρ κλείστηκε αυτό το φιλικό παιχνίδι και κατόπιν εισήγησης του Φατίχ Τερίμ προκειμένου να "φτιάξει" ψυχολογικά τον ποδοσφαιριστή του.

Θυμίζουμε ότι ο Ελαμπντελαουί τραυματίστηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από έκρηξη βαρελότου, το οποίο του προκάλεσε ζημιά στην όραση. Ο Ομάρ έπαιξε για έξι χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ φόρεσε στο αριστερό του μπράτσο και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την τουρκική ομάδα φορώντας ειδικά γυαλιά.