ΟΦΗ: Μπήκε ο Ντε Γκουζμάν, σε εξειδικευμένο κέντρο ο Μεγιάδο - Πρώτο φιλικό με Φίτεσε (13/7)

Δεύτερη προπόνηση για τον ΟΦΗ επί Ολλανδικού εδάφους. Ο μέσος Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν μπήκε στο πρόγραμμα. Την Τρίτη (13/7, 19.00) το πρώτο φιλικό της σεζόν, με αντίπαλο τη Φίτεσε

ΟΦΗ: Μπήκε ο Ντε Γκουζμάν, σε εξειδικευμένο κέντρο ο Μεγιάδο - Πρώτο φιλικό με Φίτεσε (13/7)

Ευχάριστα τα νέα για τον τεχνικό του ΟΦΗ, Νίκο Νιόπλια. Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου είδε στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (12/7) να προπονείται και ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν.

Οι Αντίλ Ναμπί, Πασχάλης Στάικος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης. Θυμίζουμε πως την Τρίτη (13/7, 19.00) είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό της σεζόν για την ομάδα του Ηρακλείου, με αντίπαλο την Φίτεσε.

«Παιχνίδια κατοχής μπάλας και μικρών σχέσεων 6 εναντίον 4, ασκήσεις τακτικής, ταχύτητας, αντίδρασης και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε το προπονητικό πρόγραμμα της Δευτέρας (12/7), με το οποίο ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας επί ολλανδικού εδάφους.

O Jonathan De Guzman συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση. Οι Adil Nabi και Πασχάλης Στάικος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.

Το αυριανό (13/7) πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση (10:00), ενώ στις 19:00 το απόγευμα, ώρα Ελλάδας, θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό του ΟΦΗ με την Vitesse», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας τη Δευτέρα (12/7) αλλά και το πρόγραμμα της Τρίτης (13/7) με το φιλικό στις 19.00 με αντίπαλο τη Φίτεσε αλλά και την πρωινή προπόνηση.

Tις επόμενες μέρες ο Μεγιάδο θα επισκεφτεί ένα εξειδικευμένο κέντρο στο Άμστερνταμ, προκειμένου να κάνει εξετάσεις στα γόνατα του. Στον ΟΦΗ θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον ποδοσφαιριστή, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί φέτος από πρόβλημα στα γόνατα (ή τέλος πάντων όσο το δυνατόν λιγότερο) και γι’ αυτό πάρθηκε απόφαση να πάει στο συγκεκριμένο κέντρο και μαζί με το πρόγραμμα της ομάδας να ακολουθεί κι ένα ειδικό πρόγραμμα γι’ αυτόν. Είναι πιθανό να χρειαστεί να πάει στις 16/7 και να μην είναι στο φιλικό με την Άντερλεχτ.