Βόλος: Έφυγε για Ολλανδία

Με προορισμό την Ολλανδία αναχώρησε τη Δευτέρα (12/7) η αποστολή του Βόλου, εκεί όπου τις επόμενες 15 ημέρες ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ και οι συνεργάτες του θα «χτίσουν» την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Βόλος: Έφυγε για Ολλανδία

Στην αποστολή του Βόλου έχουν συμπεριληφθεί 23 ποδοσφαιριστές με τους “κυανέρυθρους” στο διάστημα της παραμονής τους στην Ολλανδία να δίνουν τέσσερα φιλικά προετοιμασίας. Αρχικά στις 15/7 με τον Βικτώρια ’03, στις 17/7 κόντρα στην Μαλίν, στις 20/7 με την βελγική Ντάινζε και στις 24/7 με αντίπαλο την Ουτρέχτη.

Ο τεχνικός του Βόλου, Γκιγέρμο Αμπασκάλ, συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για την Ολλανδία. Είναι οι Κλέιμαν, Κότνικ, Παπαδόπουλος, Ακριβόπουλος, Ροσέρο, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Φερνάντες, Φεράρι, Γκρίλο, Γκιουλέν, Κούζντρα, Κύρκος, Λογαράς, Νίνης, Πουρίτα, Ριένστρα, Ρομέρο, Τερεζίου, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Φαν Βέερτ και Βοϊτόφσκι.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ρίνερ λόγω ενοχλήσεων. Θα κάνει εξετάσεις και εν συνεχεία ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή τις επόμενες ημέρες στην Ολλανδία.