Το τρελό σενάριο με Μήτρογλου

Στη Μασσαλία γίνονται συζητήσεις για το μέλλον του διεθνούς επιθετικού, αλλά Έλληνας δημοσιογράφος έμπλεξε τον Ολυμπιακό.

Το τρελό σενάριο με Μήτρογλου

Η ιστορία με τον Κώστα Μήτρογλου είναι γνωστή. Η περσινή σεζόν ξεκίνησε με τον Έλληνα φορ να δέχεται σκληρή κριτική, αλλά στη συνέχεια να γίνεται ένα από τα αγαπημένα παιδιά του κόσμου της Μαρσέιγ και του Τύπου. Παρόλα αυτά το μέλλον του «πιστολέρο» είναι αβέβαιο στη Μασσαλία και αυτές τις ημέρες γίνονται… ζυμώσεις για το αν θα μείνει ή όχι.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Μήτρογλου και ο Τύπος στη Γαλλία έχει εστιάσει σε αυτό το θέμα, το οποίο μοιάζει να είναι αρκετά σοβαρό. Μέσα σε όλα και με τον διεθνή επιθετικό να είναι… μετέωρος ακόμα μπλέχτηκε μέχρι και ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα σε γαλλικά Μέσα φιλοξενήθηκε η εκτίμηση Έλληνα δημοσιογράφου και συγκεκριμένα του Αλεν Αναστασάκη, ο οποίος αναφέρει για τον Κώστα: «Ο Μήτρογλου θέλει πραγματικά να μείνει στη Μαρσέιγ και θέλει να γράψει ιστορία με τη φανέλα της ομάδας. Σε περίπτωση που ο Μήτρογλου φύγει από τη Μαρσέιγ μη σας φανεί παράξενο αν δείτε σενάριο επιστροφής του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης ονειρεύεται τον επαναπατρισμό του. Το θέμα ακόμα δεν απασχολεί, διότι ο Μήτρογλου θέλει να μείνει και να πετύχει στη Μαρσέιγ», γράφει χαρακτηριστικά ο Έλληνας δημοσιογράφος.

Πρόκειται για ένα θέμα που πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας, αλλά μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να γίνει. Ο Μήτρογλου έχει πολλούς φίλους στον Ολυμπιακό και είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Απ’ όλα αυτά μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να τεθεί θέμα επιστροφής του στον Ολυμπιακό υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση.