Ολυμπιακός: «Πρόβα» με Γαλατασαράι - Η πρώτη προσέγγιση της ενδεκάδας ενόψει προκριματικών

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του ότι θα κάνει «πρόβα τζενεράλε» στο φιλικό της Τρίτης (13/7) με την Γαλατασαράι ενόψει προκριματικών. Ποιοι έχουν το προβάδισμα.

Ολυμπιακός: «Πρόβα» με Γαλατασαράι - Η πρώτη προσέγγιση της ενδεκάδας ενόψει προκριματικών

Βλέποντας τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Αυστρία δεν μπορούσε να βγει σοβαρό συμπέρασμα ως προς τα πρόσωπα που έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς για την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» με Νέφτσι Μπακού ή Ντιναμό Τιφλίδας.

Ωστόσο, το σκεπτικό του Μαρτίνς ήταν συγκεκριμένο. Την ενδεκάδα δεν είχε νόημα να την δουλέψει στα φιλικά. Άλλωστε, ήταν ξεκάθαρο ότι θα πάει με τους παίκτες που γνωρίζονται από πέρσι. Στα φιλικά προτίμησε να δοκιμάσει κάποια άλλα σχήματα, να κάνει τους πειραματισμούς του, να δει τι... ψάρια πιάνουν οι «νεοσύλλεκτοι» και όλοι όσοι πήγαν στην Αυστρία για μία δεύτερη ευκαιρία.

Την Τρίτη (13/7) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Γαλατασαράι στο Καραϊσκάκη. Εκεί είχε προγραμματίσει ο Μαρτίνς να κάνει την «πρόβα τζενεράλε» ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας ή την Νέφτσι Μπακού στο Καραϊσκάκη στις 21 του μηνός.

Η ενδεκάδα ήταν λίγο - πολύ γνωστή που θα βλέπαμε με την Γαλατά. Απλώς, τώρα υπάρχει ένα ερωτηματικό σε σχέση με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος δεν έκανε προπόνηση με το υπόλοιπο γκρουπ για τρεις μέρες, αλλά μπήκε σε φουλ ρυθμούς από την Κυριακή (11/7). Η λογική λέει ότι θα τον δούμε δίπλα στον Παπασταθόπουλο στο ματς - γιορτή με τους Τούρκους, που θα είναι αφιερωμένο για την επιστροφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στη δράση.

Από εκεί και πέρα, η προσέγγιση που μπορεί να γίνει ως προς τις σκέψεις του Μαρτίνς για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα και κατ’ επέκταση για το φιλικό με την Γαλατά είναι με Τζολάκη στα γκολπόστ, Λαλά, Σωκράτη, Σεμέδο και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας, τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά στα χαφ, τον Βαλμπουενά στο ένα άκρο της επίθεσης και στην κορυφή τον Ελ Αραμπί. Εκκρεμεί ποιος θα παίξει στο άλλο «φτερό» της επίθεσης.