Παναιτωλικός: Σε «καραντίνα» ο Ντίας, καθυστερεί η επιστροφή του!

Ο Χόρχε Ντίας έπρεπε κανονικά να «πετάει» για Ελλάδα αλλά ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό και η επιστροφή του στον Παναιτωλικό θα καθυστερήσει. Νίκη 2-0 στο δίτερμα με την Κ-19. 

Παναιτωλικός: Σε «καραντίνα» ο Ντίας, καθυστερεί η επιστροφή του!

Εν αναμονή της άφιξης του Χόρχε Ντίας βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Ο Ουρουγουανός μέσος κανονικά έπρεπε να «πετάει» για Ελλάδα αλλά δεν μπήκε στο αεροπλάνο, καθώς βγήκε θετικός σε τεστ κορονοϊού που έκανε ενόψει του ταξιδιού του και τέθηκε σε καραντίνα, οπότε αναγκαστικά η αναχώρησή του αναβλήθηκε.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος ξένος της ομάδας του Αγρινίου που έφτασε τις 100 συμμετοχές, έχει συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του ωστόσο εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Μάλιστα, ζήτησε και πήρε άδεια από τον Γιάννη Αναστασίου για οικογενειακούς λόγους. Η άσχημη εξέλιξη θα κρατήσει τον Ουρουγουανό εκτός των προπονήσεων των «Καναρινιών» για το επόμενο διάστημα.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Παναιτωλικού ξεμούδιασαν το πρωί του Σαββάτου (10/7) καθώς έπαιξαν δίτερμα με την Κ-19 της ομάδας. Ήταν το πρώτο διάλλειμα από τις καθημερινές, σκληρές προπονήσεις με τους Βέργο και Καββαδία να σκοράρουν στο φιλικό.