Απόλλων Σμύρνης: Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Απόλλωνα Σμύρνης ολοκληρώθηκε και πλέον η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό το Πράβετς της Βουλγαρίας.

Απόλλων Σμύρνης: Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας

Με τη σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Απόλλωνα Σμύρνης. Το πρωί της Δευτέρας (12/7) η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αναχωρήσει με προορισμό το Πράβετς της Βουλγαρίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης. Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας με προορισμό το Πράβετς της Βουλγαρίας. Πριν από την προπόνηση άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό. Η αποστολή θα ανακοινωθεί αύριο, Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, αφού προηγουμένως οι γιατροί της ομάδας παραλάβουν τις απαντήσεις για τα τεστ Covid-19.

Στο μεταξύ, το τεχνικό τιμ της ομάδας μας έχει οριστικοποιηθεί. Έτσι, οι συνεργάτες του προπονητή μας, Γιάννη Πετράκη είναι οι: Γιάννης Κατσούλης (α' βοηθός), Θοδωρής Αντωνόπουλος (β' βοηθός), Βασίλης Αλεξίου (γυμναστής), Χρήστος Σίτος (προπονητής τερματοφυλάκων).

Το ιατρικό τιμ απαρτίζεται από τους Νικόλαο Πισκοπάκη και Αντρέα Πισκοπάκη. Φυσικοθεραπευτές της ομάδας μας είναι οι Βασίλης Τζώρτζης, Μπάμπης Καλογρίδης και Αλέξανδρος Βασιλείου».