Νέα εποχή Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό

Η ιστορία συνεχίζεται στον Ολυμπιακό με τον γιο του Αριέλ Ιμπαγάσα, τον Ιάγο να υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Νέα εποχή Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό

Tο μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει... Μία τέτοια περίπτωση είναι η οικογένεια Ιμπαγάσα. Ο "Κάνιο" έχει κάνει μία σπουδαία καριέρα με συμμετοχές στη Μαγιόρκα, στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Βιγιαρεάλ, ενώ στον Ολυμπιακό άφησε τη δική του σφραγίδα.

Αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια με την ερυθρόλευκη φανέλα όταν έφυγε το 2014 για να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο με τη φανέλα του οποίου τερμάτισε κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Το δρόμο που χάραξε ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολουθεί και ο γιος του ο Ιάγο. Από μικρός ήταν δίπλα στον πατέρα του και έχει ζήσει όλη τη σπουδαία καριέρα που έχει κάνει. Ο 18χρονος πλέον Ιάγο είναι μέλος της ακαδημίας του Ολυμπιακού. Αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής των πρωταθλητών Ελλάδας και μάλιστα λέγονται τα καλύτερα για το ταλέντο του.

Ο Ιάγο γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 2003 και όλα αυτά τα χρόνια έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον Ρέντη για το ταλέντο του. Την Παρασκευή (9/7) υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του. Ο γιος του Ιμπαγάσα και με τη βούλα είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και στόχος του είναι να κάνει ανάλογη καριέρα με τον πατέρα του. Τα έφερε έτσι η ζωή και από εκεί που πήγαινε στις φιέστες δίπλα στον πατέρα του τώρα είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Την ίδια ώρα ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνεχίζει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης του Ολυμπιακού και έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της β' ομάδας.