Ιωνικός: Βαδίζει προς Νίκαια ο Λουάν

Ο Ιωνικός τα βρήκε σε όλα με τον Λουάν Λέιτε Ντα Σίλβα και πιθανότητα ο Βραζιλιάνος στόπερ να έρθει στην Ελλάδα πριν αναχωρήσει η ομάδα της Νίκαιας για τη Δράμα

Ιωνικός: Βαδίζει προς Νίκαια ο Λουάν

Ο Ιωνικός έψαχνε εδώ και καιρό να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας και όλα δείχνουν ότι βρήκε τον στόπερ που θα ενισχύσει τα μετόπισθεν του.

Οι Νικαιώτες ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Λουάν Λέιτε Ντα Σίλβα με τη συμφωνία να είναι αρκετά πιθανό να ολοκληρωθεί πριν την αναχώρηση της ομάδας για τον Βώλακα Δράμας (11/7), όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της έως τώρα καριέρας του στα γήπεδα της Αυστρίας. Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Ζανκτ Πέλτεν, στην οποία αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2018 (αρχικά ως δανεικός από τη Στουρμ Γκρατς) σημειώνοντας 88 συμμετοχές (5 γκολ / 3 ασίστ).

Από εκεί και έπειτα, η ΠΑΕ με ανακοίνωση της ενημέρωσε για τους αρχηγούς της νέας σεζόν. Οι «νέοι» που θα φορούν το περιβραχιόνιο είναι οι Ρομαό και Βαλεριάνος ενώ από την... παλιοφρουρά την πεντάδα συμπληρώνουν οι Ματσούκας, Γκοτσούλιας και Τσιριγώτης.