Και η Γαλατασαράι για Παβόν

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Τούρκων και η Γαλατασαράι έχει μπει δυνατά στο… κόλπο της απόκτησης του Κριστιάν Παβόν από τη Μπόκα Τζούνιορς.

Και η Γαλατασαράι για Παβόν

Το όνομα του Κριστιάν Παβόν κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα με τους εξτρέμ του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής βρίσκεται αρκετά ψηλά σε αυτή, όμως, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να έχει χάσει λίγο έδαφος.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε άλλες περίπτωση η μία εκ των οποίων είναι ο Κέβιν Ενκουντού. Έχουν ενεργοποιήσει ξανά την περίπτωση του Γάλλου ακραίου επιθετικού, τον οποίο άλλωστε θέλει από την πρώτη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς. Τα "παιχνίδια" της Μπόκα Τζούνιορς για τον Παβόν έχουν ως αποτέλεσμα ο παίκτης να μείνει πίσω.

Ο Ρούσο από την πλευρά του δείχνει ότι έχει τον ποδοσφαιριστή κανονικά στα πλάνα του και τον υπολογίζει για την ενδεκάδα του αγώνα του Κόπα Λιμπερταδότρες. Ο Παβόν έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις της Μπόκα και μάλιστα δείχνει αρκετά ορεξάτος με τον προπονητή της ομάδας του να τον θεωρεί απαραίτητο.

Στο "παιχνίδι" της απόκτησης του Κριστιάν Παβόν έχει μπει και η Γαλατασαράι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Fanatik" η Γαλατά θέλει τον ποδοσφαιριστή της Μπόκα και οι βασικοί της αντίπαλοι σε αυτή την προσπάθεια είναι η Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός. Τις τελευταίες ώρες, πάντως, για τους Πειραιώτες προτεραιότητα έχει ο Ενκουντού ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να βρουν τη φόρμουλα με τη Μπεσίκτας και να πάρουν τον ποδοσφαιριστή που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς.