Αραούχο: Η ΑΕΚ τον έχει... σίγουρο αλλά η AS αναφέρει: «Δεν θέλει να φύγει»

Ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Σέρχιο Αραούχο μπορεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ ακόμα και εντός της ημέρας, όμως η AS παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εξέλιξη.

Αραούχο: Η ΑΕΚ τον έχει... σίγουρο αλλά η AS αναφέρει: «Δεν θέλει να φύγει»

Ανατροπή δεδομένων ή όχι; Είναι κάτι που θα μάθουμε σύντομα. Η μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ θεωρείται σχεδόν τελειωμένη όμως χαλάει αν ισχύουν όσα αναφέρει η ισπανική AS σύμφωνα με την οποία, ο παίκτης δεν θέλει να φύγει από της Λας Πάλμας.

Ο ερχομός του -ατζέντη πλέον- Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη χώρα μας είναι ο βασικός λόγος που η μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ θεωρείται σχεδόν τελειωμένη. Μόνο που δεν αποκλείεται να μην είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Η ισπανική AS υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια πολύπλοκη υπόθεση και ότι προς στιγμήν δεν υπάρχει συμφωνία. Για την ακρίβεια υπάρχει διαφωνία.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, αυτός που είναι κοντά στην τελική συμφωνία με την ΑΕΚ είναι ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ. Μόνο που ο Αραούχο -πάντα σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα- έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να μείνει στη Λας Πάλμας. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Αραούχο έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια.

Πάντως, από το πρωί, άλλα ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν ότι ο Αραούχο θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και ίσως αυτό συμβεί ακόμα και εντός της ημέρας.