Ιωνικός: Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων – Πρόβα με τον Ατρόμητο

Ο Ιωνικός αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-2) σε φιλικό αγώνα την Πέμπτη (8/7). Η ΠΑΕ έκανε γνωστό το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων για την ομάδα της Νίκαιας, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. 

Ιωνικός: Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων – Πρόβα με τον Ατρόμητο

Η διοίκηση του Ιωνικού έκανε γνωστό το πρόγραμμα των φιλικών της ομάδας της Νίκαιας, μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μάλιστα οι νεοφώτιστοι θα παίξουν με τον Ατρόμητο μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε. Για την ώρα δεν είναι γνωστό που θα διεξαχθεί το φιλικό με τον Ατρόμητο.

Ο Ιωνικός θα παίξει ακόμη με τον Άρη εκτός έδρας την άλλη Πέμπτη (15/7) εκτός έδρας, τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας αυτή τη φορά, τον Αστέρα Τρίπολης στη Νεάπολη, τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος». Η σειρά των φιλικών θα κλείσει με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο και μένει να ανακοινωθεί το γήπεδο που θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο ματς.

«Η ΠΑΕ Ιωνικός παρουσιάζει το πρόγραμμα των επίσημων φιλικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα μας.

Αναλυτικά:

Πέμπτη 15/7: Άρης – Ιωνικός (Γήπεδο Χαριλάου)

Σάββατο 31/7: Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός (Γήπεδο Ριζούπολης)

Κυριακή 1/8: Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης (Γήπεδο Νεάπολης)

Κυριακή 8/8: Λαμία – Ιωνικός (ΔΑΚ Λαμίας)

Σάββατο 14/8: Ιωνικός – Ατρόμητος (*Γήπεδο Νεάπολης ή Γήπεδο Περιστερίου - Η έδρα θα οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα)», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ.