Αλεξίου: «Για να χτυπήσεις τον Ολυμπιακό πρέπει να κάνεις δυνατές και ποιοτικές μεταγραφές»

Ο παλαίμαχος άσος Αλέξης Αλεξίου μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τις μεταγραφές και το πως μπορεί να...χτυπήσει τον Ολυμπιακό για να πάρει το πρωτάθλημα.

Αλεξίου: «Για να χτυπήσεις τον Ολυμπιακό πρέπει να κάνεις δυνατές και ποιοτικές μεταγραφές»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Αλέξης Αλεξίου και αναφέρθηκε στην μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα, την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Τούμπα, αλλά και το πώς μπορεί να...χτυπήσει τον Ολυμπιακό.

«Ποδοσφαιρικά κάτι σχεδιάζω, αλλά είναι νωρίς να πούμε κάτι τώρα», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει: «Λόγω κορονοϊού και λόγω έλλειψης εσόδων οι ομάδες είναι πιο συγκρατημένες όσον αφορά τα μεταγραφικά».

Για την κίνηση του ΠΑΟΚ με τον Ολιβέιρα:

«Ο Ολιβέιρα γνωρίζει καλά το ελληνικό Πρωτάθλημα και γνωρίζει που ήρθε. Περιμένουμε να δώσει το κάτι παραπάνω για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν. Άλλο ΑΕΚ κι άλλο ΠΑΟΚ. Ανάλογα με τον σχηματισμό που θα κατεβάζει ο προπονητής θα δούμε αν μπορεί να βρίσκεται στην ίδια ενδεκάδα με τον Σφιντέρσκι. Σε σύστημα 4-4-2 χωράει ο Πορτογάλος, αλλά σε 4-2-3-1 θα πρέπει ο Λουτσέσκου να επιλέγει έναν εκ των δυο. Αναμένουμε κι άλλες κινήσεις από τον ΠΑΟΚ. Για να χτυπήσεις τον Ολυμπιακό πρέπει να κάνεις δυνατές και ποιοτικές μεταγραφές για να ξαναπάρεις το Πρωτάθλημα».

Για την επιστροφή του Λουτσέσκου και τον τρόπο που προσεγγίζει τους ποδοσφαιριστές:

«Είναι επικοινωνιακός με τους παίκτες και τους προσεγγίζει ιδιαιτέρως. Είναι μια πετυχημένη συνταγή που μπορεί να ακολουθηθεί και τώρα. Όταν φοράς την φανέλα του ΠΑΟΚ έχεις πάντα πίεση και χτυπάς και τους τρεις στόχους, δηλαδή Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη».