Ο Ποντένσε τους είπε «άντε γεια» για τον Ολυμπιακό κι αυτοί ζητάνε 3 εκ. ευρώ

Γιατί η Σπόρτινγκ μπορεί να ζητήσει χρήματα από τους «ερυθρόλευκους» που δεν ανησυχούν

Ο Ποντένσε τους είπε «άντε γεια» για τον Ολυμπιακό κι αυτοί ζητάνε 3 εκ. ευρώ

Ήταν δεδομένο ότι η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας δεν θα άφηνε τσάμπα τον Ντάνιελ Ποντένσε. Έναν παίκτη που του είχε βάλει ρήτρα 40 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Ποντένσε, ο οποίος είχε κερδίσει μονομερώς την προσφυγή από τους Πορτογάλους μετά τα γνωστά επεισόδια. Τυπικά είναι ελεύθερος. Απλώς, η Σπόρτινγκ φέρεται να έχει ακόμη κάποια δικαιώματα πάνω του και για αυτό το λόγο ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Σήμερα έλεγαν στην Λισσαβώνα ότι η Σπόρτινγκ θα πρέπει να πάρει κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ για να μην τρέξει την υπόθεση στα δικαστήρια και στην ΦΙΦΑ.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζόρζε Μέντες που ήταν ο άνθρωπος – κλειδί για να δώσει ο Ολυμπιακός τα χέρια με τον Ποντένσε, θα πάρει πάνω του την ιστορία με την Σπόρτινγκ, έτσι ώστε να ξεμπερδέψει μια ώρα αρχύτερα και ο παίκτης να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία των Πειραιωτών. Να μπει δηλαδή την Παρασκευή στο αεροπλάνο για το Βέλγιο.

Η υπόθεση οδεύει προς το τέλος της και εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα – και με δεδομένο ότι ο Μέντες το έχει αναλάβει προσωπικά – αυτό που απομένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.