Ολυμπιακός: Γέμισε η φαρέτρα με τον Μπα και το ερωτηματικό με τον Σισέ

Ο Ουσεϊνού Μπα σκόρπισε χαμόγελα στον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τη φαρέτρα των στόπερ να γεμίζει. Ακόμα περιμένει τον Παπέ Σισέ.

Ολυμπιακός: Γέμισε η φαρέτρα με τον Μπα και το ερωτηματικό με τον Σισέ

Ο Ουσεϊνού Μπα επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και μετά από αρκετό καιρό προέκυψε ένα καλό νέο, αφού μέχρι τώρα οι τραυματισμοί είχαν πλήξει την ομάδα του Πειραιά. Ο Σενεγαλέζος στόπερ εδώ και ημέρες έδειχνε ότι πηγαίνει πολύ καλύτερα η αποκατάσταση του και είχε ξεκινήσει τρέξιμο.

Ο Μπα χθες μπήκε με την ομάδα του Πειραιά και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο από εδώ και στο εξής να χαμογελά. Με την επιστροφή του 25χρονο κεντρικού αμυντικού ο Πορτογάλος έχει πλέον γεμάτη τη φαρέτρα των κεντρικών αμυντικών.

Οι επιλογές του αυξάνονται σημαντικά και μπορεί να κάνει και τη δουλειά πολύ καλύτερα. Ρούμπεν Σεμέδο, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ουσεϊνού Μπα είναι πλέον στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Έχει πληθώρα επιλογών και ο 50χρονος κόουτς, ενώ σε αυτούς προσθέστε και τον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο.

Ακόμη ο κόουτς των "ερυθρόλευκων" περιμένει και την επιστροφή του Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος βέβαια είναι ένα ερωτηματικό για την ομάδα του Πειραιά, διότι ούτε χθες εμφανίστηκε στον Ρέντη. Ο Μαρτίνς στην Αυστρία δήλωσε ότι τον έχει στο πλάνο του και τον υπολογίζει. Αρχικά ο Σισέ αναμενόταν στην προετοιμασία στο Στανς. Δεν εμφανίστηκε ποτέ, ενώ η πληροφορία που υπήρχε ήταν ότι την Τετάρτη το πρωί θα ήταν στον Ρέντη, όμως και πάλι δεν έκανε την εμφάνιση του. Υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον Σισέ που τον περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς.