ΑΕΚ: Παραδοχή του προέδρου της Λας Πάλμας για διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ!

Ενώ πληροφορίες θέλουν τον Σέρχιο Αραούχο να ετοιμάζεται να φορέσει για τέταρτη φορά την φανέλα της ΑΕΚ, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, παραδέχθηκε ότι δύο ομάδες είναι σε διαπραγματεύσεις. 

ΑΕΚ: Παραδοχή του προέδρου της Λας Πάλμας για διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ αναμένει την άφιξη του Νταμιέν Λε Ταλέκ στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, όμως προχωράει και την υπόθεση του ΣέρχιοΑραούχο, η οποία φαίνεται ότι μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο 31χρονος άσος, σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε θετικά στην πρόταση της Ένωσης για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η πρόταση του 1.5 εκατ. ευρώ που κατατέθηκε στη Λας Πάλμας για την απόκτηση του Αργεντινού δείχνει να καλύπτει τις ανάγκες της ισπανικής ομάδας για να παραχωρήσει τα δικαιώματά του στους «κιτρινόμαυρους».

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, ερωτώμενος σχετικά, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις και άφησε να εννοηθεί ότι απομένει να διευθετηθούν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Αξιολογούμε όλες τις οικονομικές και αθλητικές επιλογές» ανέφερε συγκεκριμένα.

Εφόσον όλα κυλίσουν ομαλά αυτή θα είναι η τέταρτη διαφορετική θητεία, μετά τη μισή σεζόν που αγωνίστηκε το 2017-18, τη σεζόν 2017-18 και το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2019-20.