ΑΕΚ: Ολοκλήρωση της επέκτασης του δανεισμού του Ινσούα στην Αλδοσίβι!

Η ΑΕΚ δημοσιοποίησε ότι είναι επίσημη, πλέον, η επέκταση του δανεισμού του Εμάνουελ Ινσούα, στην Αργεντίνικη Αλδοσίβι, μέχρι το τέλος της χρονιάς

ΑΕΚ: Ολοκλήρωση της επέκτασης του δανεισμού του Ινσούα στην Αλδοσίβι!

Ήταν γνωστό εδώ και κάμποσες ημέρες και πλέον είναι κι επίσημο: η, Αργεντίνικη, Αλδοσίβι ανακοίνωσε την επέκταση του δανεισμού του Εμάνουελ Ινσούα, από την ΑΕΚ μέχρι το τέλος του 2021.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και μερικά 24ωρα, για την συνέχιση του δανεισμού, που ξεκίνησε τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο οι Αργεντίνοι καθυστέρησαν να επισημοποιήσουν τη συμφωνία.

Η οποία μάλιστα περιλαμβάνει οψιόν αγοράς μετά το πέρας του δανεισμού.

Ο Ινσούα, που είχε αποκτηθεί από τους «κιτρινόμαυρους» το περασμένο καλοκαίρι για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, αποχώρησε από την «Ένωση», έχοντας αγωνιστεί μόλις 19 φορές με τη φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις.

Εμφανίσεις στις οποίες η απόδοση ήταν από μέτρια έως... καταστροφική.

Με την ομάδα της πατρίδας του ο Αργεντινός πρόλαβε να αγωνιστεί εννιά φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ.

Ο 30χρονος αριστερός μπακ πριν την ΑΕΚ είχε αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό για τρεις σεζόν (2017-2020), έχοντας, σε 70 παιχνίδια, τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.