Ατρόμητος: Παρουσίασε Λόπεθ, έγινε η πρώτη συγκέντρωση (pics)

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (5/7) η παρουσίαση του Άνχελ Λόπεθ από τη διοίκηση του Ατρόμητου, ενώ αμέσως μετά διεξήχθη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο γήπεδο Περιστερίου.

Ατρόμητος: Παρουσίασε Λόπεθ, έγινε η πρώτη συγκέντρωση (pics)

Στο Θέατρο Πολιτών στο Μαζαράκη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (5/7) η παρουσίαση του νέου προπονητή του Ατρόμητου, Άνχελ Λοπεθ, από την Α' αντιπρόεδρο και αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλο της ΠΑΕ, Κάτια Κοξένογλου, η οποία δήλωσε:

«Ξεκινάμε με τους ίδιους ψηλούς στόχους. Ανανεώσαμε το ρόστερ και δημιουργούμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Αναβαθμίσαμε το προπονητικό κέντρο, ανανεώσαμε το προπονητικό τιμ φέροντας για πρώτη φορά στην ιστορία μας Ισπανό τεχνικό, τοποθετήσαμε σε θέσεις παλιές δόξες της ομάδας».

Ο Ισπανός προπονητής, συνεπικουρούμενος από τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ Μπουένο Βιτσιόζο, Πανιέγκο Ντίαθ και Κλαούντιο Ραπατσιόλι, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Από την πρώτη στιγμή που η ομάδα επικοινώνησε μαζί ήθελα να έρθω εδώ. Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε μεγάλη χαρά που είμαστε εδώ. Ελπίζω να πραγματοποιήσουμε μαζί με τους οπαδούς μας μια χρόνια όμορφη.

Ανανεώνουμε την ομάδα και είμαι χαρούμενος για τις κινήσεις που έχουμε κάνει. Θα έρθουν κι άλλοι παίκτες σημαντικοί και σήμερα θα βάλουμε το πρώτο λιθαράκι της σεζόν».

Για τους στόχους και το ποδόσφαιρο που θα παίξει ο Ατρόμητος, είπε: «Ο πρώτος στόχος είναι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας με το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε. Το ρόστερ αυτή τη στιγμή φτιάχνεται και περιμένουμε ακόμα κάποιους παίκτες να έρθουν.

Θα δώσουμε τη μάχη μας να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια επιθετική ομάδα ανταγωνιστική που δεν θα περιμένει τον αντίπαλο. Θέλουμε πάθος, δύναμη, ενεργεία και δική μας ταυτότητα».

Ερωτηθείς αν ο Ατρόμητος είναι πρόκληση, αλλά και σχολιάζοντας τα μεταγραφικά, επισήμανε: «Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ατρόμητος. Έφτασα με κόπο εδώ και δεν πρόκειται να αφήσω την ευκαιρία που μου δίνει ο Ατρόμητος. Όσον αφορά για τον στόχο είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το σημαντικό είναι να ταυτιστούμε με τον κόσμο μας και να έχουμε τον χαρακτήρα μας».

Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση στις δυο πλευρές της επίθεσης, περιμένουμε παίκτη για το αμυντικό κομμάτι, καθώς κι άλλους σημαντικούς ποδοσφαιριστές για το ρόστερ μας. Θέλω να δουλεύω με παίκτες που να παίζουν για τον κόσμο. Να είναι πεινασμένοι και να δείχνουν όρεξη».

Πρώτη συγκέντρωση με χαμόγελα

Μετά την παρουσίαση του Λόπεθ και των συνεργατών του σειρά πήρε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο γήπεδο, όπου έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Το «παρών» έδωσαν ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Σπανός και όλα τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, ενώ στην εξέδρα βρέθηκαν και οπαδοί που «έφτιαξαν» ατμόσφαιρα.

Δείτε φωτογραφίες από την «πρώτη» του Ατρόμητου:

ΦΩΤΟ: Eurokinissi