Στον Ιωνικό ο Χουτεσιώτης

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη.

Στον Ιωνικό ο Χουτεσιώτης

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα συνέχιζε την καριέρα του στον Ιωνικό και τη Δευτέρα (5/7) έγινε και επίσημα γνωστή η μεταγραφή του στους νεοφώτιστους.

Η ομάδα της Νίκαιας επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον 26χρονο γκολκίπερ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ιωνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, γεννήθηκε στο Μακρυχώρι Λάρισας στις 20 Ιουλίου 1994. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και αφού υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, έφτασε μέχρι την μεγάλη ομάδα όπου έκανε 9 συμμετοχές. Τον Σεπτέμβρη του 2019 μετακόμισε στον ΠΑΣ Γιάννινα και την ίδια σεζόν σε Super League 2 και Κύπελλο, είχε συνολικά 19 παιχνίδια. Την περσινή σεζόν στην Super League πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Μέτρησε συνολικά 21 συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έχει υπάρξει και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες. Μετρά 2 συμμετοχές με την U18, 4 με την U19 και 4 με την U21».