Μήνυμα του Μπιζότ από την Κρήτη στον Ολυμπιακό

Ο Μάρκο Μπιζότ από την Κρήτη που απολαμβάνει τις διακοπές του έστειλε μήνυμα μεταγραφής στον Ολυμπιακό.

Μήνυμα του Μπιζότ από την Κρήτη στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ασχολείται πολύ σοβαρά με την απόκτηση τερματοφύλακα εφόσον ο Ζοσέ Σα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Προς το παρόν ο Πορτογάλος γκολκίπερ δεν έχει φύγει από το μεγάλο λιμάνι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι πρωταθλητές σταμάτησαν την αναζήτηση.

Ο Βίτσλακ είναι ο βασικός στόχος, αλλά στη λίστα του Ολυμπιακού έχει ανέβει πολύ ο Μάρκο Μπιζότ. Ο Ολλανδός γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με την Άλκμααρ έως το καλοκαίρι του 2022 και αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 30χρονος πορτιέρε που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ακαδημία του Άγιαξ έχει πάρει προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων υποψήφιων. Ο Μπιζότ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με την οικογένεια του. Δεν ξέρουμε αν αυτό έχει σχέση με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αλλά ο Μπιζότ από την Κρήτη στέλνει μήνυμα για τη συνέχεια της καριέρας του.

«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ακόμη», ανέφερε ο Μπιζότ για το θέμα του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε: «Έχει ότι θέλω», αναφέρει ο Ολλανδός γκολκίπερ σύμφωνα με όσα γράφουν τα Μέσα της πατρίδας του. Στη χώρα της τουλίπας θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι ο Μπιζότ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν γκολκίπερ με μεγάλη εμπειρία στο ολλανδικό πρωτάθλημα στο οποίο έχει κάνει 175 συμμετοχές.