Μαρτίνς: «Δεν θέλουμε να αλλάξουμε πολλά» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο Olympiacos TV στην εικόνα της ομάδας του Πειραιά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της στην Αυστρία. 

Μαρτίνς: «Δεν θέλουμε να αλλάξουμε πολλά» (vid)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε ένα μικρό απολογισμό στην κάμερα του Olympiacos TV.

O Πορτογάλος προπονητής σχολίασε την εικόνα των «ερυθρόλευκων» στα φιλικά, αλλά και στους τραυματισμούς των Φορτούνη και Τικίνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το εάν η εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με την Κραϊόβα είναι αυτό που θέλει να βλέπει από την ομάδα: «Είναι η εικόνα. Εμείς δεν θέλουμε να αλλάξουμε πολλά. Θέλουμε να δούμε τον Ολυμπιακό που είδαμε τα τελευταία χρόνια και πρέπει να δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Είδαμε έναν Ολυμπιακό που προσπάθησε πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε πολύ καλές εντυπώσεις από όλη την προετοιμασία. Ηταν πολύ θετική η προετοιμασία. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Πρέπει να συνεχίσουμε τον δρόμο μας και να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία: «Οι τραυματισμοί του Φορτούνη και του Τικίνιο ήταν τα αρνητικά. Μαζί τους η ομάδα θα ήταν πολύ πιο δυνατή. Δυστυχώς όμως έγινε ότι έγινε. Στα δύο πρώτα παιχνίδια είδαμε έναν Ολυμπιακό, που έκανε αρκετά λάθη. Παρά τις νίκες, είδαμε κάποια λάθη τα οποία θέλαμε να διορθώσουμε. Ήταν κάτι το οποίο κάναμε στο τρίτο και στο τέταρτο παιχνίδι. Μετά από ομιλία και προπόνηση, διορθώσαμε κάποια από τα λάθη που είχαμε κάνει στα δύο πρώτα ματς. Είδαμε έναν καλύτερο Ολυμπιακό.

Το πέμπτο και στο τελευταίο φιλικό, ήταν δύο φιλικά στα οποία έπρεπε να δείξουμε τον χαρακτήρα μας. Έπρεπε να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια. Ήμασταν κουρασμένοι. Κάποιοι έπαιξαν περισσότερο και έπρεπε να δείξουν χαρακτήρα για να ξεπεράσουν τα προβλήματα. Γι’ αυτό είχα βάλει έξι φιλικά σε επτά ημέρες. Ήταν προγραμματισμένα όλα αυτά. Τα είχαμε στο σχέδιό μας για την προετοιμασία».