Προετοιμασία Ολυμπιακού: Από το Γένμπαχ στο Μόναχο ο Τοροσίδης για την Ιταλία

ΣΤΑΝΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης βρέθηκε χθες το βράδυ στα επίσημα της Allianz Arena και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ιταλίας με το Βέλγιο.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Από το Γένμπαχ στο Μόναχο ο Τοροσίδης για την Ιταλία

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Ολυμπιακός έδινε το πέμπτο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετώπισε στο γήπεδο του Γένμπαχ την Ούφα από τη Ρωσία με την οποία έμεινε στο 1-1.

Μερικά χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο που οι πρωταθλητές Ελλάδας έπαιζαν κόντρα στους Ρώσους, θα διεξαγόταν ο προημιτελικός του Euro 2020. Συγκεκριμένα στην Allianz Arena του Μονάχου Βέλγιο και Ιταλία διασταύρωσαν τα ξίφη τους.

Στις κερκίδες του γηπέδου της Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε και άνθρωπος από την αποστολή του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ακολούθησε κανονικά την αποστολή στο Γένμπαχ, όμως, δεν έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Ελλάδας αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ούφα με προορισμό την Allianz Arena.

Περίπου 1,5 ώρα απόσταση οδικώς χώριζε τα δύο γήπεδα και ο Βασίλης Τοροσίδης που έχει αρκετούς Ιταλούς φίλους έκανε αυτό το ταξίδι για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα. Ο «Τόρο» ήταν καλεσμένος του Ντανιέλε Ντε Ρόσι με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις από την εποχή που υπήρξαν συμπαίκτες στη Ρόμα.

Ο Ντε Ρόσι κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήμα στο πλευρό του Ρομπέρτο Μαντσίνι, αφού είναι βοηθός του προπονητή της εθνικής ομάδας της Ιταλίας. Με τον Βασίλη Τοροσίδη έχει πολύ καλή σχέση και τον κάλεσε να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της εθνικής ομάδας της Ιταλίας να προκριθεί στα ημιτελικά του Euro 2020.