Κρίστισιτς: «Είχα χάσει ματς της ΑΕΚ για να δω τηλεοπτικά τον Ερυθρό Αστέρα»!

Αποκαλυπτικός ο Νέναντ Κρίστισιτς στην επίσημη παρουσίασή του από τον Ερυθρό Αστέρα.

Κρίστισιτς: «Είχα χάσει ματς της ΑΕΚ για να δω τηλεοπτικά τον Ερυθρό Αστέρα»!

Ο Νέναντ Κρίστισιτς ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα. Ο Σέρβος χαφ είπε ότι είχε χάσει παιχνίδι της ΑΕΚ για να δει τηλεοπτικά ένα ματς του Ερυθρού Αστέρα!

«Νιώθω σαν να μην είχα φύγει. Οι συμπαίκτες μου με δέχτηκαν αμέσως με τον σωστό τρόπο. Ξέρω ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια πραγματική οικογένεια και ήθελα να επιστρέψω πριν καιρό. Τώρα έγινε πραγματικότητα. Έφτασα εδώ χθες το βράδυ, ήθελα να παρακολουθήσω το παιχνίδι, αλλά δεν συνέβη και γι 'αυτό περίμενα τους συμπαίκτες μου στο ξενοδοχείο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί τους ξανά. Αυτό είναι που με έφερε πίσω, το συναίσθημα και η αγάπη μου για τον Ερυθρό Αστέρα. Όταν πήγα στην Ελλάδα, έχασα αυτό το συναίσθημα για το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, το να παίζεις στον Ερυθρό Αστέρα είναι κάτι ιδιαίτερο. Δεν έχει καμία σχέση με τα χρήματα, μόνο με αυτό που νιώθεις. Θέλω να συνεχίσω από εκεί που σταματήσαμε».

Στη συνέχεια τους άφησε όλους άναυδους όταν ρωτήθηκε αν έβλεπε την πορεία του Ερυθρού Αστέρα το διάστημα που ήταν στην Αθήνα: «Είχε τύχει να μην πάω να παίξω παιχνίδι εκεί (σ.σ. ΑΕΚ) για να δω τον Ερυθρό Αστέρα. Το έχω πει ξανά, μου έλειψαν όλα αυτά. Είμαι έτοιμος για το καλύτερο δυνατό. Παρακολούθησα και χτες το φιλικό με τον Άρη, όταν ήμουνα στο ξενοδοχείο. Είναι μια ποιοτική ομάδα, το έδειξαν και πέρυσι, αλλά και απέναντί μας. Παίξαμε όμως με σωστό τρόπο και κερδίσαμε».