Ο Κρίστινσον για την προετοιμασία του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν

ΣΤΑΝΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον μίλησε για την προετοιμασία του Ολυμπιακού και την ευκαιρία που του παρουσιάζεται να υπερασπιστεί την εστία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Κρίστινσον για την προετοιμασία του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν

Σε όσα ματς της περσινής σεζόν αγωνίστηκε έδειξε ότι είναι ένας τερματοφύλακας που μπορεί να προσφέρει λύσεις στον Ολυμπιακό. Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον αποδεικνύει και στην προετοιμασία εδώ στην Αυστρία ότι είναι μία αξιόπιστη επιλογή για τον «άσο». Ο Ισλανδός γκολκίπερ έχει παίξει σε όλα τα φιλικά της προετοιμασίας και με αξιόλογη παρουσία σε όλα. Συγκεκριμένα μπήκε στο 60’ του αγώνα με τη Βόλφσμπεργκερ, αγωνίστηκε για 45 λεπτά με την Κράσνονταρ, μπήκε στο 64’ με τη Σάλτσμπουργκ και έπαιξε μέχρι το 60’ με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο Ισλανδός γκολκίπερ μετά το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου στην Αυστρία και αρχικά αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας στο Στανς.

«Η προετοιμασία εξελίσσεται καλά. Προφανώς, είναι σκληρό για εμάς. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια μέσα σε πέντε μέρες, αλλά νομίζω ότι όλοι μας εδώ τα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα μέρα με την ημέρα. Όσο περισσότερο χρόνο παίρνουμε στα πόδια μας, τόσο καλύτερη εικόνα θα παρουσιάζουμε», ανέφερε ο Κρίστινσον και συνεχίζοντας τόνισε: «Οι αγώνες είναι το πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση, καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία βρίσκουμε το ρυθμό μας. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι μόλις έρθει η ώρα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Όσον αφορά στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Σβατς όπου έγινε το ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας είπε: «Ηταν λίγο βρεγμένος ο αγωνιστικός χώρος, αλλά σίγουρα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με αυτό που είδαμε όταν φτάσαμε στο γήπεδο». Για το γεγονός ότι συμμετέχει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που συμμετέχω στην προετοιμασία. Πέρυσι δεν είχα αυτή την ευκαιρία και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που συμβαίνει φέτος. Δουλεύω πολύ σκληρά, δίνω τα πάντα και θέλω να δείξω όσο περισσότερα πράγματα μπορώ, για να τραβήξω την προσοχή του προπονητή μου. Είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου και θέλω να συνεχίσω έτσι», είπε ο Κρίστινσον.

Αναφερόμενος στην κόπωση που υπάρχει στην ομάδα του Πειραιά τόνισε: «Στα φιλικά παιχνίδια είναι και η κόπωση που παίζει το ρόλο της. Όσο κυλάει ο χρόνος, τόσο περισσότερο ανοίγει το ματς και για αυτό βλέπουμε πιο πολλά σουτ», τόνισε χαρακτηριστικά και κλείνοντας μίλησε για τα νέα παιδιά που συμμετέχουν στην προετοιμασία. «Είναι σπουδαία εμπειρία για τα νέα παιδιά. Έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, αρκεί να δουλεύουν και να είναι προσηλωμένα», είπε ο έμπειρος τερματοφύλακας.