Ολυμπιακός: Αποστολόπουλος, η έκπληξη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΑΥΣΤΡΙΑ: Ο Απόστολος Αποστολόπουλος ανταποκρίνεται μέχρι τώρα και με το παραπάνω στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Ολυμπιακός: Αποστολόπουλος, η έκπληξη

Μετά την άρνηση του Χοσέ Χολέμπας να κάνει νέο συμβόλαιο, ο Ολυμπιακός έχει μείνει με μοναδικό αριστερό μπακ τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Το ευχάριστο μέχρι τώρα της προετοιμασίας είναι ότι ο Απόστολος Αποστολόπουλος ανταποκρίνεται και με το παραπάνω στις απαιτήσεις της ομάδας του.

Ο νεαρός μπακ σε κάθε ματς που χρησιμοποιείται δείχνει ότι έχει τα προσόντα και το ταλέντο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Ακόμη φυσικά θέλει αρκετή δουλειά για να σταθεί σε τόσο υψηλό επίπεδο, αλλά παραμένει μία ευχάριστη έκπληξη για τον Ολυμπιακό. Ο Αποστολόπουλος, εκτός από το ότι θέλει δουλειά σε θέματα τακτικής, ένα ακόμα θέμα που θα πρέπει να δουλέψει αρκετά είναι και το σώμα του.

Ως μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας θα πρέπει να είναι πιο δυνατός για να μπορέσει να σταθεί σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ο μικρός κάνει αρκετή δουλειά και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όταν τον απέκτησαν οι Πειραιώτες αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και μάλιστα έχει υποβληθεί και σε χειρουργείο. Ο μικρός είναι… λαχείο για τον Ολυμπιακό, αλλά θα πρέπει να θεωρείται απίθανο για την ομάδα του Πειραιά να μην πάρει παίκτη σε αυτήν τη θέση.