Ολυμπιακός: Δεν αλλάζει κάτι σχετικά με το μέλλον του η παρουσία του Ζοσέ Σα με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Ο Ζοσέ Σα μπορεί να πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αλλά δεν αλλάζει κάτι ως προς το μέλλον του.

Ολυμπιακός: Δεν αλλάζει κάτι σχετικά με το μέλλον του η παρουσία του Ζοσέ Σα με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Θόρυβο προκάλεσε η παρουσία του Ζοσέ Σα στο τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο Σβατς της Αυστρίας. Κυκλοφόρησαν μέχρι και σενάρια ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον χρησιμοποίησε, επειδή δεν προχωράει η μεταγραφή του στην Γουλβς.

Τίποτα απολύτως δεν σημαίνει η παρουσία του Πορτογάλου γκολκίπερ στο ματς με τους Βούλγαρους.

Ο Ζοσέ Σα θα αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό. Ποτέ δεν πρέπει να λέμε «ποτέ» βέβαια, αλλά η περίπτωσή του είναι τόσο προχωρημένη που δεν μπορεί να ανατραπεί.

Μπορεί να έχει παρατηρηθεί μία καθυστέρηση ως προς την πραγματοποίηση της μεταγραφής λόγω της κωλυσιεργίας στις συζητήσεις Γουλβς - Ρόμα για Ρουί Πατρίτσιο, αλλά ο Πορτογάλος γκολκίπερ δεν θα συνεχίσει στο λιμάνι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή στην Αγγλία, ο νέος τεχνικός της Γουλβς, Μπρούνο Λάζε ετοιμάζει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν δίχως τον Πατρίτσιο, αλλά υπολογίζει κανονικότατα στον Ζοσέ Σα. Το ξέρουν και οι... πέτρες στο Γουλβερχάμπτον ότι δεν πρόκειται να χαλάσει το «ντόμινο» με τους τερματοφύλακες.

Για αυτό το λόγο άλλωστε, ο Ολυμπιακός είναι σε διαρκείς επαφές με τον Τόμας Βάτσλικ και τον Μάρκο Μπιζότ, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσες.

Ο Σα μπορεί να παίξει και στο φιλικό της Παρασκευής (2/7, 19.00) κόντρα στην ρωσική Ούφα που θα γίνει στο Γένμπαχ. Και πάλι, όμως δεν αλλάζει κάτι ως προς την επόμενη μέρα του στο λιμάνι. Μια επόμενη μέρα που θα τον βρει στα αγγλικά γήπεδα.