Ερυθρός Αστέρας - Άρης 2-1: Ήττα στο πρώτο φιλικό (highlights)

Ο Άρης γνώρισε την ήττα στο πρώτο φιλικό που έδωσε στην Αυστρία, από τον Ερυθρό Αστέρα με 2-1.

Ερυθρός Αστέρας - Άρης 2-1: Ήττα στο πρώτο φιλικό (highlights)

Την ήττα γνώρισε ο Άρης στο πρώτο φιλικό που έδωσε στο Σοχάου της Αυστρίας, από τον Ερυθρό Αστέρα με 2-1. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Άκης Μάντζιος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και πήρε μία πρώτη γεύση από το έμψυχο υλικό της ομάδας του.

Στο 1’ μακρινό σουτ του Γκαρσία έφυγε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Πόποβιτς. Στο επόμενο λεπτό, γυριστό σουτ του Κρστόβιτς απέκρουσε ο Κουέστα. Η πιο μεγάλη ευκαιρία για τον Ερυθρό Αστέρα σημειώθηκε στο 21’ όταν ο Κρστόβιτς βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουέστα, όμως ο γκολκίπερ του Άρη αποσόβησε τον κίνδυνο.

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 59’ όταν ο Μπεν εκτέλεσε φάουλ και ο Μπάμπιτς με κεφαλιά νίκησε στον Σιαμπάνη και έγραψε το 1-0. Ο Σιαμπάνης στο 63’ δεν επέτρεψε στον Κατάι να σκοράρει, ενώ στο 71’ ο Μπερτόγλιο από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι Θεσσαλονικείς στο 75’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπερτόγλιο, αλλά ο Ματέο Γκαρσία που ανέλαβε την εκτέλεσή του, έστειλε την μπάλα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Άρης κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Μπρούνο από τον Σανόγκο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπερτόγλιο και έγραψε το 1-1.

Ο Ερυθρός Αστέρας στο 81’ κέρδισε κι αυτός πέναλτι σε ανατροπή του Μπακαγιόκο και ο Κάνγκα το μετέτρεψε σε γκολ γράφοντας το τελικό 2-1. Ο Άρης στο 84’ είχε μία καλή ευκαιρία με τον Μπερτόγλιο (απέκρουσε ο Πόποβιτς).

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Πόποβιτς, Γκάγιτς, Ρόντιτς, Μπάμπιτς, Πάνκοφ, Πέτροβιτς, Νίκολιτς, Κατάι, Ίβανιτς, Μπεν, Κρστόβιτς.

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν επίσης οι Γκόμελιτς, Σανόγκο, Μπακαγιόκο, Ντέγκενεκ, Εράκοβιτς, Κάνγκα, Φάλκο, Σρνιτς, Γκάβριτς, Πάβκοφ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μαρμαρίδης, Γκάνεα, Δεληζήσης, Ασλανίδης, Ματίγια, Κριμιτζάς, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Τσαγκαλίδης, Μάνος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι Σάκιτς, Σούντγκρεν, Μπερτόγλιο, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Σιαμπάνης, Μαντσίνι, Μαρτίνης, Σάσα, Χατζηπιρπιρίδης.