Ολυμπιακός: Η ιταλική επιβεβαίωση για Νέλσον και οι πιθανότητες

Ο Ρις Νέλσον είναι μία από τις βασικές επιλογές του Ολυμπιακού για τη θέση των εξτρέμ και στην Ιταλία επιβεβαιώνουν τις επαφές των Πειραιωτών μαζί του και με την Άρσεναλ. Ποιες οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή.

Ολυμπιακός: Η ιταλική επιβεβαίωση για Νέλσον και οι πιθανότητες

Ο Ρις Νέλσον ήταν ένας από τους εξτρέμ που είχε ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός εδώ και ενάμισι μήνα. Ήταν στο ίδιο επίπεδο με τον Ενκουντού και λίγο πιο πάνω από τον Ονιεκούρου.

Ωστόσο, υπήρχαν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες, καθώς η προτεραιότητα του Νέλσον ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, από τη στιγμή που στην Άρσεναλ δεν θα είχε τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο έκανε την προσπάθειά του και απ’ ό,τι λένε στην Ιταλία, εξακολουθεί να την κάνει. Ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους που αποκαλύπτει μεταγραφικές υποθέσεις, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι οι Πειραιώτες έχουν μπει γερά στο παιχνίδι της απόκτησής του με τη μορφή δανεισμού.

Είναι αληθές αυτό που γράφει ότι η Άρσεναλ ήθελε να τον δώσει δανεικό μόνο με την προϋπόθεση ότι θα επέκτεινε το συμβόλαιό του από το 2023 έως το 2024. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμφωνήσει ο νεαρός Άγγλος εξτρέμ και αναγκάστηκε η Άρσεναλ να μπει στη διαδικασία να τον προσφέρει δανεικό προς κάθε ενδιαφερόμενο, μολονότι δεν προχώρησε σε ανανέωση έως το 2024.

Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, ο Νέλσον απασχολεί και άλλες τρεις αγγλικές ομάδες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτές τις μέρες ο Άγγλος εξτρέμ βρίσκεται στην Μύκονο και απολαμβάνει τις διακοπές του.

Ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα πότε θα πάρει τις αποφάσεις του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεν αργεί όμως η απάντησή του, με τον Ολυμπιακό να εξακολουθεί να βρίσκεται στο «κόλπο», έστω κι αν οι πιθανότητες ρεαλιστικά δεν είναι με το μέρος του. Θα τις εξαντλήσει όμως μέχρι τέλους...