AEK: Επίσημη η επιστροφή του Κρίστιτσιτς στον Ερυθρό Αστέρα!

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε ότι ο Νένταντ Κρίστιτσιτς αποτελεί παρελθόν, επιστρέφοντας στον Ερυθρό Αστέρα με τους «κιτρινόμαυρους» να λύνουν το συμβόλαιο του 31χρονου Σέρβου μέσου αφού αποζημιώθηκαν.

AEK: Επίσημη η επιστροφή του Κρίστιτσιτς στον Ερυθρό Αστέρα!

Στο Βελιγράδι επέστρεψε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Ερυθρός Αστέρας (επιστρέφοντας στην ομάδα απ' όπου τον απέκτησε η ΑΕΚ το Γενάρη του 2019), αφού οι διαπραγματεύσεις που είχε με τους ιθύνοντες της «Ένωσης» τελεσφόρησαν για «διαζύγιο».

Ο 31χρονος Σέρβος μέσος , υπέγραψε διετές συμβόλαιο και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Mozzartsport» οι μηνιαίες του αποδοχές θα φτάνουν τις 35.000 ευρώ.

Όσο για την ΑΕΚ (με την οποία κατέγραψε 94 συμμετοχές έχοντας 5 γκολ και 4 ασίστ) διευκρίνισε ότι προέβη στη λύση του συμβολαίου αφού αποζημιώθηκε χωρίς, πάντως να διευκρινίζεται το ποσό που καρπώθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ήθελε περί το μισό εκατομμύριο ευρώ για την «ελευθέρας» του.

Ο παίκτης, αφού η ΑΕΚ επιβεβαίωσε την μετακίνηση του, στις πρώτες του δηλώσεις, έχοντας πάψει να είναι παίκτης της δήλωσε υπερήφανος που αγωνίστηκε στα «κιτρινόμαυρα»:

«Είμαι περήφανος για αυτό το διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ΑΕΚ και αποτέλεσα μέλος αυτού του σπουδαίου club. Ευχαριστώ άπαντες στην ομάδα για τη συνεργασία και για όσα ζήσαμε μαζί. Εύχομαι στην ΑΕΚ τα καλύτερα για το μέλλον και είμαι σίγουρος για τους τίτλους που θα έρθουν και τις μεγάλες στιγμές που την περιμένουν ειδικά με την επιστροφή της στο καταπληκτικό γήπεδο το οποίο ετοιμάζεται»!