Αισιοδοξία στην Γαλατασαράι ότι θα αγοράσει τον Ονιεκούρου που θέλει και ο Ολυμπιακός

Η Γαλατασαράι εμφανίζεται έτοιμη για την αγορά του Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος έκανε μεγάλο «γκελ» και στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση στους εξτρέμ.

Αισιοδοξία στην Γαλατασαράι ότι θα αγοράσει τον Ονιεκούρου που θέλει και ο Ολυμπιακός

«Οργιάζουν» οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία, ότι ο Χένρι Ονιεκούρου πιθανότατα θα παραμείνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης και δη παίκτης της Γαλατασαράι.

Αυτή τη φορά όμως με κανονική αγορά και όχι με δανεισμό. Η Γαλατά δεν προχώρησε στην ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς των 4,35 εκατομμυρίων ευρώ από την Μονακό, ωστόσο, ενημέρωσε τους Μονεγάσκους ότι θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση για να κλείσει η συμφωνία με λιγότερα χρήματα. Συγκεκριμένα, γύρω στα 3,5 εκατομμύρια. Σε πρώτη φάση η Μονακό δεν ενθουσιάζεται με το συγκεκριμένο σενάριο, αλλά οι Τούρκοι πιστεύουν ότι θα καμφθούν οι αντιστάσεις της.

Ο Χένρι Ονιεκούρου, που αρέσει πολύ και στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας φυσικά οι Πειραιώτες εξ αρχής ότι επρόκειτο για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, έχει εκφράσει εδώ και πολύ καιρό την επιθυμία του να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη.

Η δε νέα διοίκηση της Γαλατασαράι είχε υποσχεθεί στους οπαδούς του τουρκικού συλλόγου ότι θα προχωρήσει σε δύο μεγάλες μεταγραφές και θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει και τον Νιγηριανό εξτρέμ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μεταδίδουν οι Τούρκοι την Πέμπτη (1/7), είναι θέμα ολίγων ημερών για να επιτευχθεί το «deal» ανάμεσα σε Γαλατά και Μονακό. Με τον παίκτη ουσιαστικά η «τσιμπόμ μπομ» έχει δώσει τα χέρια και αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με την ομάδα του Πριγκιπάτο.

Οι γείτονες βγάζουν μία σιγουριά ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Βέβαια, σε μία μεταγραφική υπόθεση αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Παρόλα αυτά, στην Γαλατά εκτιμούν ότι στο τέλος θα κάνουν δικό τους τον Ονιεκούρου με την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων τους.