Στα άδυτα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού (pics)

ΣΤΑΝΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Δουλειά στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου περιλάμβανε το σημερινό πρωινή πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Δείτε εικόνες από την προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στα άδυτα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού (pics)

Το σημερινό πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Για το πρωί ήταν προγραμματισμένη προπόνηση στο γήπεδο του Στανς, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του στο ξενοδοχείο και να δουλέψουν στο γυμναστήριο.

Από το πρωί στην Αυστρία δεν έχει σταματήσει να βρέχει και ο Πορτογάλος τεχνικός θεώρησε ότι ήταν καλύτερο να μείνουν οι ποδοσφαιριστές του στο γυμναστήριο και να δουλέψουν εκεί υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Χρήστου Μουρίκη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου και το πρόγραμμα στο υπόλοιπο της ημέρας θα είναι πολύ πιο χαλαρό για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αφού το απόγευμα θα είναι ελεύθεροι.

Το επιστημονικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν σε ετοιμότητα να υποστηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου eurokinissi και του απεσταλμένου του, Κλόντιαν Λάτο σας μεταφέρει στο γυμναστήριο που δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.