Ολυμπιακός: Χάνει τον Τικίνιο για δύο μήνες (vid)

ΣΤΑΝΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τικίνιο Σοάρες για τους επόμενους δύο μήνες, αφού τραυματίστηκε στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ολυμπιακός: Χάνει τον Τικίνιο για δύο μήνες (vid)

Με ασθενοφόρο αποχώρησε από το γήπεδο του Σβατς ο Τικίνιο Σοάρες και με τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο να συνοδεύει τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Βραζιλιάνος φορ χτύπησε στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου κάνει λόγο για ρήξη ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης του δεξιού του χεριού.

Πρόκειται για έναν σοβαρό τραυματισμό που προκαλεί έντονο πόνο και φάνηκε ο Τικίνιο από την πρώτη στιγμή ότι σφάδαζε. Οι φωνές του ακούστηκαν σε όλο το γήπεδο και ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος έτρεξε πάνω του για να διαπιστώσει τη σοβαρότητα της κατάστασης του.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο γι’ απουσία δύο μηνών από την αγωνιστική δράση. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης απέφυγε τα χειρότερα που αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο ο Ολυμπιακός θα τον έχανε για έξι μήνες.

Στο φύλλο της Πέμπτης του «ΦΩΤΟΣ» διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του Τικίνιο.