Μαρτίνς: «Πολύ καλός ο Τσούμιτς, θέλει να κρατήσει τον χώρο του στην ομάδα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην εικόνα των νεαρών παιδιών στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και έκανε ειδική αναφορά στον Νίκολα Τσούμιτς.

Μαρτίνς: «Πολύ καλός ο Τσούμιτς, θέλει να κρατήσει τον χώρο του στην ομάδα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε την ανάλυσή του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και στάθηκε στην εμφάνιση του Νίκολα Τσούμιτς.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Στην προετοιμασία πάντα δουλεύεις σε πολλά πράγματα. Σήμερα νιώθαμε λίγο κούραση, αλλά αντιδράσαμε καλά. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει κούραση και πίεση, γιατί στην προετοιμασία δουλεύεις για όλη τη χρονιά. Επίσης δουλεύεις και τον χαρακτήρα της ομάδας με τα συνεχόμενα ματς».

Για την αντίδραση των πιτσιρικάδων μετά το 0-1: «Και στο ματς με την Σάλτσμπουργκ είδαμε αντίδραση μετά το 3-0 και ήταν πάλι νέοι παίκτες. Ηταν σοβαρή αντίδραση. Έχουν έρθει τα νέα παιδιά εδώ και δείχνουν ότι παλεύουν για να μείνουν στην ομάδα. Κοιτάζω την απόδοσή τους και αν το αποτέλεσμά τους είναι καλό και θετικό, τότε θα τους κρατήσω στην ομάδα».

Για τον Τσούμιτς: «Και με την Σάλτσμπουργκ μπήκε καλά ο Τσούμιτς. Φαίνεται ότι θέλει να κρατήσει τον χώρο του στην ομάδα. Και σήμερα και χθες ήταν πολύ καλός.».