Επίσημο: Ο Ζαν Πιερ Ρινέρ στον Βόλο

Ακόμη μία μεταγραφή για τον Βόλο. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Ελβετού αμυντικού, Ζαν Πιερ Ρινέρ.

Επίσημο: Ο Ζαν Πιερ Ρινέρ στον Βόλο

Παίκτης του Βόλου και επίσημα ο Ζαν Πιερ Ρινέρ. Οι Θεσσαλοί είχαν συμφωνήσει με τον 25χρονο Ελβετό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας, υπέγραψε και ανακοινώθηκε και φυσικά ξεκινά προετοιμασία με την ομάδα του Βόλου.

Στην ομάδα της Μαγνησίας τώρα κοιτάνε να δούνε την εξέλιξη με τον Γκρίλο, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Βόλο αλλά έχει πρόταση από την Αργεντινή για να επιστρέψει. Εάν ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός αποχωρήσει, μένει να ξεκαθαρίσει εάν οι Θεσσαλοί θα πάνε και για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη που θα παίζει στο κέντρο της άμυνας.

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Ελβετού κεντρικού αμυντικού Ζαν Πιερ Ρινέρ.

Ο Ρινέρ ανήκε στην ισπανική Κάντιθ απ’ όπου και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού σε Καρταγένα και Εμεν. Ο Ελβετός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκρασχόπερς και ακολούθησε η Σαφχάουζεν.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Ζαν Πιερ Ρινέρ στην οικογένεια της», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος για την έναρξη της συνεργασίας με τον 25χρονο Ελβετό κεντρικό αμυντικό, Ζαν Πιερ Ρινέρ, τον οποίο ξέρει ο κόουτς του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.