Επίσημο: Ο Χουχούμης στον Παναιτωλικό

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο 26χρονος ακραίος μπακ υπέγραψε για τα επόμενα δυο χρόνια και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Επίσημο: Ο Χουχούμης στον Παναιτωλικό

Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα ο Διαμαντής Χουχούμης. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του. Ο 26χρονος ακραίος αμυντικός υπέγραψε για δύο χρόνια και μετακομίζει στο Αγρίνιο.

Θυμίζουμε πως ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης και ήταν βασικός στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» καλύπτοντας την αριστερή πτέρυγα της εκ Σμύρνης ιστορικής ομάδας.

«Στον Παναιτωλικό θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο 26χρονος ακραίος αμυντικός άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Σλόβαν Μπρατισλάβα, Βοϊβοντίνα και τα δύο τελευταία χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Διαμαντή Χουχούμη.

Φυσικά ο αριστερός ακραίος αμυντικός, Διαμαντής Χουχούμης στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό, θα βρει τον Γιάννη Αναστασίου. Ο νέος τεχνικός των «καναρινιών» είχε συνεργαστεί με τον Διαμαντή Χουχούμη στον Παναθηναϊκό και φυσικά είναι ένας από τους λόγους που μέτρησαν για την απόφαση του παίκτη, έτσι ώστε να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών στην ομάδα του Αγρινίου που έχει ανακοινώσει και την απόκτηση του δεξιού ακραίου αμυντικού, Μπράιαν Λούι.