Τον θέλει και δίνει μάχη ο Ολυμπιακός!

Τα δίνουν όλα για Γουίλιαν Αράο οι «ερυθρόλευκοι».

Τον θέλει και δίνει μάχη ο Ολυμπιακός!

Μετά τον Ποντένσε, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τελειώσει και την δύσκολη υπόθεση του Γουίλιαν Αράο.

Το καλό είναι ότι ο Βραζιλιάνος χαφ της Φλαμένγκο εμφανίζεται έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για Ευρώπη. Έχει ψηθεί πλέον ότι δεν υπάρχει λόγος να κάθεται στη Βραζιλία.

Από την πλευρά της Φλαμένγκο αυτό που ειπώθηκε είναι ότι «ο παίκτης δεν θα φύγει με τίποτα το καλοκαίρι». Τώρα αυτό μπορεί αν σημαίνει ότι δεν τον πουλάνε. Από την άλλη ισχυρίζονται ότι αν τον πουλήσουν, τότε θα πρέπει να φύγει με μίνιμουμ 5 εκατ. ευρώ.

Μέχρι στιγμής ο βραζιλιάνικος σύλλογος έχει απορρίψει προτάσεις των Σπόρτινγκ, Ιντερνασιονάλ και Σάντος. Όλες αυτές αποσύρθηκαν από την διεκδίκηση του. Ο Ολυμπιακός όμως επιμένει.

Δεν έχει κυκλοφορήσει το ποσό που προσφέρουν οι Πειραιώτες στην Φλαμένγκο. Στην Βραζιλία υποστηρίζουν ότι υπάρχει απόσταση. Από κύκλους μάνατζερ ακούγεται έντονα ότι η ψαλίδα έχει μικρύνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η μεταγραφή του θα τελειώσει αύριο - μεθαύριο.

Ο Ολυμπιακός πάει για να τον πάρει με κανονική μεταγραφή καθώς απ' ό,τι έχει καταλάβει από τις συζητήσεις με το κλαμπ του Ρίο, απορρίπτεται το ενδεχόμενο του του δανεισμού. Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν στην πορεία, αλλά προς το παρόν η Φλαμένγκο δεν συζητάει δανεισμό.

Πάντως, για να επιμένει ο Ολυμπιακός, πάει να πει ότι έχει δει πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Ειδάλλως, θα πήγαινε... γι' άλλα!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει σε όλους στη Φλαμένγκο να καταλάβουν ότι θα παίξουν τα ρέστα τους για να τον κάνουν δικό τους. Απλώς, επειδή μιλάμε για βραζιλιάνικο σύλλογο, απαιτείται ιώβεια υπομονή...