ΑΕΚ: Συμφωνία με Κρίστιτσιτς για αποδέσμευση, οδεύει προς Ερυθρό Αστέρα!

Σε συμφωνία ήρθαν ΑΕΚ και Κρίστιτσιτς για λύση της συνεργασίας τους με τον 31χρονο Σέρβο χαφ να είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα.

ΑΕΚ: Συμφωνία με Κρίστιτσιτς για αποδέσμευση, οδεύει προς Ερυθρό Αστέρα!

Οι πληροφορίες από την Σερβία και πιο συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα «mozzartsport» περί συμφωνίας της ΑΕΚ με τον Κρίστιτσιτς για λύση της μεταξύ τους συνεργασίας βγήκαν αληθινές αφούς η Αθηναϊκή ομάδα έφτασε σε συμφωνία με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος αποχωρεί απ' την «Ένωση», ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο 31χρονος μέσος, ο οποίος είχε ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου, κατάφερε να ξεμπλοκάρει την υπόθεση του (που την χειριζόταν μαζί με τον εκπρόσωπο του μετά την επάνοδο του στην Αθήνα...) και να δώσει τα χέρια με τους «κιτρινόμαυρους».

Έτσι, μετά το 2019 ο Βαλκάνιος - ο οποίος πίεσε όσο μπορούσε για να πετύχει ότι ήθελε, καθώς δεν μετέβη στο Πήλιο (και φυσικά στην Ολλανδία...) για προετοιμασία - θα επιστρέψει στην ομάδα απ' όπου ήρθε στην ΑΕΚ.

Κατά πληροφορίες ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη, ποντάροντας στην κοινή καταγωγή και το γεγονός ότι έχουν συνυπάρξει στον Ερυθρό Αστέρα, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Κρίστιτσιτς μέτρησε 94 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε πέντε γκολ, ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ. Φέτος κατέγραψε 36 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ.