Άρης: Με Χαΐροβιτς στην Αυστρία

Έγινε γνωστή την Τρίτη (29/6) η αποστολή του Άρη για την Αυστρία, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μαζί με την ομάδα και o Χαΐροβιτς.

Άρης: Με Χαΐροβιτς στην Αυστρία

Με τον Χαΐροβιτς στην αποστολή ταξιδεύει για την Αυστρία η αποστολή του Άρη. Ο Βόσνιος άσος ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ την Τρίτη (29/6) και εν συνεχεία έγινε γνωστό πως θα ταξιδέψει κανονικά για την Αυστρία όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως η Χάιντουκ Σπλιτ θα είναι η αντίπαλος της ομάδας στο δεύτερο φιλικό επί Αυστριακού εδάφους. Το ματς με τους Κροάτες είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (4/7) στις 18.30.

«Η αποστολή του ΑΡΗ, που θα αναχωρήσει σήμερα για την Αυστρία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Μακρής, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Matilla, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Benalouane, Hajrovic, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρτίνης, Μαρμαρίδης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Ασλανίδης, Κριμιτζάς, Σαλιάρης.

* Την Hajduk Split θα αντιμετωπίσει τελικά η ομάδα μας στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους.

Η αναμέτρηση με την κροατική ομάδα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (04/07), στις 17:30 (τοπική ώρα), στο Bakovci», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης.