Ιωνικός: 56 χρόνια ζωής

Ο Ιωνικός συμπληρώνει σήμερα (29/6) 56 χρόνια ιστορίας.

Ιωνικός: 56 χρόνια ζωής

Γενέθλια σήμερα (29/6) για τον Ιωνικό που κλείνει 56 χρόνια ζωής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός

«56 χρόνια υπερηφάνειας. Μνήμης, Αθλητισμού και Ιστορίας. 56 χρόνια Ιωνικός!

Τα φετινά γενέθλια της αγαπημένης μας ομάδας, έδωσαν ραντεβού με την Ιστορία. Έδωσαν ραντεβού και συναντήθηκαν με την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου ύστερα από 14 χρόνια. Μέσα από δυσκολίες, προβλήματα και κακουχίες, αλλά με την αύρα του παρελθόντος, τη δυναμική, τη φλόγα. Τις αξίες, το ήθος, τα ιδανικά και με αναλλοίωτη αρχή την ανάμνηση των αλησμόνητων πατρίδων, το Αστέρι στάθηκε στα πόδια του. Βρήκε τον δρόμο του. Και λάμπει. Πιο φωτεινό από ποτέ.

Έχοντας ως εγγυητή τον πρόεδρο Γιάννη Τσιριγώτη και την οικογένεια, ο Ιωνικός με ένα ανεπανάληπτο Three-peat σφράγισε τον Μάιο που μας πέρασε την τρίτη σερί άνοδο και είναι έτοιμος τη σεζόν 2021/2002 να παίξει εκεί που ανήκει. Εκεί που ορίζει η Ιστορία του. Εκεί που αξίζει ο περήφανος και υπέροχος κόσμος του να τον βλέπει. Στα μεγάλα σαλόνια. Στην κορυφαία κατηγορία! Χρόνια Πολλά, Ιωνικάρα».

Το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ιωνικού

«Στις 29 Ιουνίου του 1965 ιδρύεται το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ” με έδρα την Νίκαια.

Το σωματείο αποτελεί τη συμβολική συνέχεια του σωματείου “ΙΩΝΙΚΟΣ” της Μ. Ασίας σε ανάμνηση των αλησμόνητων πατρίδων. Το πρώτο σωματείο υπήρξε στην ευρύτερη περιοχή της Ιωνίας, κοντά στην Σμύρνη, με την επωνυμία “Γυμναστικός Σύλλογος Ιωνικός Αστήρ Σωκίων” με έτος ίδρυσης το 1908».