Ολυμπιακός: Ο Σουρλής, ο Πέπε και ο Τιάγκο

ΣΤΑΝΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η πολύ καλή εικόνα του Βασίλη Σουρλή στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ και η σύγκριση με Πέπε και Τιάγκο Σίλβα.

Ολυμπιακός: Ο Σουρλής, ο Πέπε και ο Τιάγκο

Η θέση των χαφ έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό και σίγουρα στη διάρκεια του καλοκαιριού θα προκύψουν και καραμπόλες. Ας μείνουμε, όμως, σε αυτούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ και βρίσκονται στην προετοιμασία των Πειραιωτών. Και δεν θα σταθούμε στους παίκτες πρώτης γραμμής, δηλαδή σε Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη.

Η προετοιμασία είναι μία καλή ευκαιρία για να δείξουν κάποια πράγματα παίκτες όπως ο Πέπε, ο Τιάγκο Σίλβα και ο Σουρλής. Εάν τους βάζαμε όλους αυτούς σε μία ζυγαριά μετά τα δύο πρώτα φιλικά τότε σίγουρα ο τελευταίος είναι αυτός που κερδίζει πολλούς πόντους.

Ο Έλληνας χαφ πέτυχε το νικητήριο γκολ στον αγώνα με την Κράσνονταρ, αλλά αυτός δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο έχει πάρει προβάδισμα. Ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στο γήπεδο ο Σουρλής ήταν εντυπωσιακός. Έβγαλε τρομερή ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο ο νεαρός χαφ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πίεσε πολύ καλά ψηλά, κάλυψε τους χώρους και βγήκε ωραία στην επίθεση. Εάν τον συγκρίνει κανείς με τους άλλους δύο σίγουρα ο Σουρλής έδειξε περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πέπε για παράδειγμα ναι μεν είναι ένας παίκτης με καλή επαφή και μεταβίβαση, αλλά έχει θέμα στα μαρκαρίσματα. Ο δε Τιάγκο μπήκε στο ματς με τη Βόλφσμπεργκερ και είναι αλήθεια ότι είχε κάποια καλά χτυπήματα στις στατικές φάσεις, αλλά τη διαφορά δεν μπόρεσε να την κάνει.