Ολυμπιακός-Σάλτσμπουργκ: Πρώτο ματς με κόσμο, ποιοι έχουν δικαίωμα εισόδου

ΣΤΑΝΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σάλτσμπουργκ θα είναι το πρώτο ματς που θα διεξαχθεί παρουσία οπαδών. Πόσα εισιτήρια θα εκδοθούν και ποιοι θα έχουν δικαίωμα εισόδου.

Ολυμπιακός-Σάλτσμπουργκ: Πρώτο ματς με κόσμο, ποιοι έχουν δικαίωμα εισόδου

Το τρίτο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους θα δώσει την Τρίτη (29/6) ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει την μόνιμη πρωταθλήτρια Αυστρίας τα τελευταία χρόνια, Σάλτσμπουργκ. Το ματς που θα γίνει στο Κίρχντορφ θα ξεκινήσει στις 19:00.

Το σημαντικό είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο. Συγκεκριμένα 16 μήνες μετά το τελευταίο παιχνίδι που οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν παρουσία οπαδών.

Οι τοπικές Αρχές θα επιτρέψουν να εισέλθουν στην κερκίδα του γηπέδου μόνο 200 άτομα. Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Δηλαδή θα ανοίξουν στις 18:00 ώρα Ελλάδας (17:00, τοπική). Όποιος προλάβει και εξασφαλίσει εισιτήριο από τα 200 που θα εκδοθούν θα καταφέρει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Κάτι σημαντικό επίσης που θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα είναι ότι για να μπουν στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν αρνητικό τεστ Covid 19 (48 ωρών αντιγόνο τεστ, 72 ωρών PCR τεστ). Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν επίση και όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό ότι έχουν νοσήσει από τον ιό COVID-19.