Λουτσέσκου: «Αν δεν κερδίζω, υπάρχουν και άλλοι που θα έρθουν να προσπαθήσουν να κερδίσουν»

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην πατρίδα του για τις μεταγραφές, την προετοιμασία και την ανάγκη για νίκες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Λουτσέσκου: «Αν δεν κερδίζω, υπάρχουν και άλλοι που θα έρθουν να προσπαθήσουν να κερδίσουν»

Για τον τρόπο με τον οποίο διαλέγει παίκτες μίλησε σε ρουμάνικα μέσα ο Ραζβάν Λουτσέσκου τονίζοντας ότι δεν ζητά συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Αναφέρθηκε ακόμη στην προετοιμασία αλλά και στην πίεση στον ΠΑΟΚ.

«Ξεκινάμε τις προπονήσεις, δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και μετά δύο εβδομάδες στην Ολλανδία. Επιστρέφουμε μια εβδομάδα πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα για το Κόνφερενς Λιγκ.

Έχουμε κλείσει δυο δυνατά φιλικά εκεί, φυσικά υπάρχει ανάγκη για 2-3 ακόμη φιλικά στην Ολλανδία για να ολοκληρώσουμε και να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Δεν είμαι προπονητής που συνεργάζομαι και που ζητώ συγκεκριμένους παίκτες. Δούλευα πάντα με την το τμήμα σκάουτινγκ των ομάδων που εργαζόμουν ή τον αθλητικό διευθυντή.

Εξέφρασα την άποψή μου για το γκρουπ των παικτών και για τις ανάγκες που έχουμε, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των παικτών, ο σύλλογος μου προτείνει περιπτώσεις παικτών. Εγώ δεν ζητώ ονόματα παικτών συγκεκριμένα.

Είμαι προπονητής που έχει κερδίσει πολλά στην Ελλάδα, είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες από εμάς. Θα είναι μια τεράστια πίεση, γιατί όλοι θα περιμένουν να πετύχουμε αμέσως αυτό που κάναμε στο δεύτερο έτος εργασίας μου στον ΠΑΟΚ. Το γνωρίζω αυτό ότι πρέπει να κερδίσω και για αυτό επέστρεψα. Αν δεν κερδίζω, υπάρχουν και άλλοι που θα έρθουν να προσπαθήσουν να κερδίσουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός.