ΟΦΗ: Χάνει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας ο Τσιλιανίδης

Στον ΟΦΗ ξεκίνησαν από τη Δευτέρα (28/6) τα εργομετρικά και οι άλλες εξετάσεις των παικτών ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας ενώ η πρώτη μεταφέρθηκε για τις 2 Ιουλίου. Χάνει το πρώτο μέρος της ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

ΟΦΗ: Χάνει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας ο Τσιλιανίδης

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης το τελευταίο διάστημα είχε κάποιες περιφερειακές ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά όχι στην περιοχή του μηνίσκου όπου έκανε την εγχείριση.

Για τον λόγο αυτό, στον ΟΦΗ, πάντα σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή και εκμεταλλευόμενοι την περίοδο που δεν υπάρχουν αγώνες, πήραν την απόφαση να πάει σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό, προκειμένου να ξεπεράσει απόλυτα και το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ο Τσιλιανίδης έκανε ήδη το α’ στάδιο αποκατάστασης και βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα όπου συνεχίζει το πρόγραμμα που του έχει δοθεί.

Δεν θα ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα και θα ενσωματωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, όταν κριθεί από το ιατρικό επιτελείο.

Από εκεί και πέρα, επειδή τα εργομετρικά και οι υπόλοιπες εξετάσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη, αποφασίστηκε η πρώτη ανοιχτή προπόνηση για δημοσιογράφους να γίνει την Παρασκευή 2/7 στις 18:30 στο ΒΑΚ.